MASSAGE

De Tiggerpoint, cupping en zwangerschapsmassage zijn olie massages.
De babymassage is ook een oliemassage maar wordt gegeven in de vorm van een workshop in groep of privé.
Rebozomassage is een massage waar geen olie gebruikt wordt, hier wordt gemasseerd met behulp van een doek.

Wie is jouw massagetherapeute?
Sandra De Bolle is reeds sinds 2015 werkzaam op gebied van massages. Doorheen de jaren kwamen er naast de Zweedse massage nog vele massages bij, zoals triggerpointmassage, cupping, babymassage en zwangerschapsmassage. Laatst voegde zich ook nog de Rebozo massages toe aan het lijstje.

Werkwijze
In een eerste sessie wordt nagegaan wat jouw noden zijn. Omdat ieder mens uniek is ook de aanpak uniek. Iedere persoon krijgt zijn unieke massage Het doel is om niet alleen het lichaam rust te bieden maar ook je geest tot rust te laten komen.

Consultatie enkel na afspraak telefonisch of via mail (gelieve ook bij mails telefoonnummer door te geven)
Contacteer Sandra De Bolle
GSM: 0473 54 30 14
  /   MAIL: info@groepspraktijk-pit.be

Is dit niet de juiste hulp die u nodig heeft? U heeft een andere soort klacht of pijn? Laat het ons weten, wij helpen u verder.

Groepspraktijk Pit

In groepspraktijk Pit werken verschillende kinesitherapeuten met elk hun eigen specialisatie. Wij zijn gedreven therapeuten met pit en zeer veel passie voor het vak en staan garant voor een zeer persoonlijke benadering van uw probleem en een aanpak tot in de kern door de verschillende specialisaties die we bezitten.

De eerste behandeling bestaat standaard uit een vraaggesprek en klinisch onderzoek om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klachten. Van hieruit wordt er dan gewerkt naar een individueel aangepast behandelplan.

Wij hechten veel belang aan communicatie tussen arts-patiënt en therapeut en maken ook vaak een verwijsbrief voor de behandelende arts.

Contacteer ons!

Contactformulier


Een vraag? Contacteer ons gerust!

Heeft u een vraag of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons gerust! Dit kan telefonisch of via het contactformulier hiernaast. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.Bij een eerste afspraak brengt u best het volgende mee:

Doktersvoorschrift
Vignet van de mutualiteit
Identiteitskaart
Eventuele medische verslagen en onderzoeken