Onze aanpak voor psychologische therapie, hoe starten we?


De therapie is niet bedoeld om te zeggen wat je moet doen, maar om te ontdekken bij jezelf wat er nodig is en hoe je hiermee opnieuw verder kan. Het is steeds een therapie-op-maat. Als persoon en hulpverleners hechten wij veel belang aan menselijkheid en toegankelijkheid, waarbij alles bespreekbaar moet zijn binnen een veilige context.

Werkwijze
Tijdens een eerste kennismakend gesprek krijg je onder andere meer uitleg over hoe ik te werk ga en wat je kan verwachten. Een gesprek duurt 60 minuten. De frequentie van de gesprekken is afhankelijk van de individuele problematiek en steeds in samenspraak met jou.

De betaling gebeurt na elke consultatie. Om te weten of een prestatie geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald, contacteer je best je eigen mutualiteit.
(Betalingsmogelijkheden: Cash – payconiq – bancontactapp)

Consultatie enkel na afspraak telefonisch of via mail (gelieve ook bij mails telefoonnummer door te geven)
Contacteer Dora Van Haver
GSM: +32 492 31 24 16
  /   MAIL: dora@groepspraktijk-pit.be

Contacteer Margot Garré
GSM: +32 489 64 14 10
  /   MAIL: margot@groepspraktijk-pit.be

Contacteer Lili Meijer
MAIL: info@groepspraktijk-pit.be
Heeft u een soort klacht of pijn?
Laat het ons weten, wij helpen u verder.

Groepspraktijk Pit

In groepspraktijk Pit werken verschillende kinesitherapeuten met elk hun eigen specialisatie. Wij zijn gedreven therapeuten met pit en zeer veel passie voor het vak en staan garant voor een zeer persoonlijke benadering van uw probleem en een aanpak tot in de kern door de verschillende specialisaties die we bezitten.

De eerste behandeling bestaat standaard uit een vraaggesprek en klinisch onderzoek om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klachten. Van hieruit wordt er dan gewerkt naar een individueel aangepast behandelplan.

Wij hechten veel belang aan communicatie tussen arts-patiënt en therapeut en maken ook vaak een verwijsbrief voor de behandelende arts.

Contacteer ons!

Contactformulier


Een vraag? Contacteer ons gerust!

Heeft u een vraag of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons gerust! Dit kan telefonisch of via het contactformulier hiernaast. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.Bij een eerste afspraak brengt u best het volgende mee:

Doktersvoorschrift
Vignet van de mutualiteit
Identiteitskaart
Eventuele medische verslagen en onderzoeken