SEKSUOLOGIE

Bij een seksuoloog kan je terecht met allerlei soorten moeilijkheden op het gebied van relaties, seksualiteit, seksuele identiteit en seksuele oriëntatie. Dit kan gaan over pijn bij het vrijen, erectieproblemen, opwindingsproblemen, orgasme problematiek, maar ook over een gebrek aan zin in seks, relationele moeilijkheden of uitbreiding van het seksuele repertoire. Wil u graag wat meer info, neem dan gerust eerst even contact met ons op.

Wie is jouw seksuologe?
Noortje Merckx heeft een bachelor Geneeskunde op zak en vervolledigde haar studies met een tweejarige master in de Seksuologie aan de KU Leuven. Tijdens deze opleiding kreeg ze de kans stage te lopen aan het Seksuologisch Centrum van het ziekenhuis van Heusden-Zolder.

Naast haar werk in deze praktijk, kan je haar vinden op de afdelingen urologie en gynaecologie van het universitair ziekenhuis van Antwerpen, waar zij samen met het multidisciplinaire team van bekkenbodemtherapeuten, urologen en gynaecologen patiënten met allerlei seksuele zorgen en problemen behandelt.

Noortje is een erkend klinisch seksuoloog binnen de VVS (Vlaamse vereniging voor Seksuologie). - https://www.seksuologen-vlaanderen.be/

Werkwijze
Tijdens een eerste kennismakend gesprek luister ik vooral naar jouw verhaal en krijg je onder meer uitleg over hoe ik te werk ga en wat je kan verwachten. Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten. De frequentie en het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de individuele problematiek en steeds in samenspraak met jou.

De betaling gebeurt na elke consultatie. (Betalingsmogelijkheden: Cash – payconiq – bancontactapp)

Seksuologische hulpverlening bij een erkend klinisch seksuoloog komt in aanmerking voor gedeeltelijke terugbetaling bij de volgende mutualiteiten: Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen, het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, Solidaris (vroeger bekend onder de naam De VoorZorg of Bond Moyson) en de CM.
Voor meer info: https://www.seksuologen-vlaanderen.be/seksuologie/terugbetaling-ziekenfondsen

Consultatie enkel na afspraak telefonisch of via mail (gelieve ook bij mails telefoonnummer door te geven)
Contacteer Noortje Merckx
GSM: 0456 15 31 87
  /   MAIL: noortje@groepspraktijk-pit.be

Is dit niet de juiste hulp die u nodig heeft? U heeft een andere soort klacht of pijn? Laat het ons weten, wij helpen u verder.

Groepspraktijk Pit

In groepspraktijk Pit werken verschillende kinesitherapeuten met elk hun eigen specialisatie. Wij zijn gedreven therapeuten met pit en zeer veel passie voor het vak en staan garant voor een zeer persoonlijke benadering van uw probleem en een aanpak tot in de kern door de verschillende specialisaties die we bezitten.

De eerste behandeling bestaat standaard uit een vraaggesprek en klinisch onderzoek om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klachten. Van hieruit wordt er dan gewerkt naar een individueel aangepast behandelplan.

Wij hechten veel belang aan communicatie tussen arts-patiënt en therapeut en maken ook vaak een verwijsbrief voor de behandelende arts.

Contacteer ons!

Contactformulier


Een vraag? Contacteer ons gerust!

Heeft u een vraag of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons gerust! Dit kan telefonisch of via het contactformulier hiernaast. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.Bij een eerste afspraak brengt u best het volgende mee:

Doktersvoorschrift
Vignet van de mutualiteit
Identiteitskaart
Eventuele medische verslagen en onderzoeken