PERINATALE KINESITHERAPIE

Prenatale kinesitherapie

Wij begeleiden je tijdens je zwangerschap met aandacht voor houding en beweging van je veranderend lichaam. Er zijn immers heel wat tips en tricks om deze lichamelijk uitdagende periode toch aangenaam door te komen.

We geven ook mogelijke houdingen om de weeën op te vangen en tips voor tijdens de bevalling, vb perstechniek. Tijdens deze sessies is ook je partner zeker welkom.

     

Postnatale kinesitherapie

Na een bevalling is het heel belangrijk om je lichaam opnieuw in balans te brengen. Je lichaam heeft immers enorm veel veranderingen ondergaan tijdens de zwangerschap. De nadruk tijdens de postnatale sessies ligt zowel op de bekkenbodem als de diepe buikspieren, bilspieren, rugspieren en schouderbladen. Wij staan garant voor een persoonlijke begeleiding van je oefeningen met aandacht voor jouw eigen tempo en progressiemogelijkheden.

     

Is dit niet de juiste hulp die u nodig heeft? U heeft een andere soort klacht of pijn? Laat het ons weten, wij helpen u verder.

Groepspraktijk Pit

In groepspraktijk Pit werken verschillende kinesitherapeuten met elk hun eigen specialisatie. Wij zijn gedreven therapeuten met pit en zeer veel passie voor het vak en staan garant voor een zeer persoonlijke benadering van uw probleem en een aanpak tot in de kern door de verschillende specialisaties die we bezitten.

De eerste behandeling bestaat standaard uit een vraaggesprek en klinisch onderzoek om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klachten. Van hieruit wordt er dan gewerkt naar een individueel aangepast behandelplan.

Wij hechten veel belang aan communicatie tussen arts-patiënt en therapeut en maken ook vaak een verwijsbrief voor de behandelende arts.

Contacteer ons!

Contactformulier


Een vraag? Contacteer ons gerust!

Heeft u een vraag of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons gerust! Dit kan telefonisch of via het contactformulier hiernaast. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.Bij een eerste afspraak brengt u best het volgende mee:

Doktersvoorschrift
Vignet van de mutualiteit
Identiteitskaart
Eventuele medische verslagen en onderzoeken